zondag 9 december 2012

Abstracte sporter klas 2

Opdracht, het verbeelden van een abstracte sporter. De sporter is verbeeld met restjes/ afval hout en aan elkaar bevestigd. De sporter moest kunnen staan, dus een goed evenwicht zoeken was belangrijk.
 


Bril ontwerpen klas 2

De leerlingen van klas 2 hebben allemaal een bril ontworpen, na afbeeldingen zoeken en schetsen maken ziet u hieronder een paar resultaten.
 



 




Draadfiguur klas 1

De leerlingen kregen de opdracht om een houding /emotie van de mens te verbeelden. De leerlingen zochten afbeeldingen van houdingen. Maakte zelf foto's van zichzelf met daarop emoties in lichaamshoudingen en tekende elkaar klassikaal na, is verschillende houdingen.


    De uitwerking hiervan is een goud/ brons draadfiguur.






















zaterdag 1 december 2012

Jot groep 2 en 3 Maskers versieren en Januskop maken (klas1)




Vervorming met Linodruk (klas 4)

De leerlingen kregen de opdracht om vanuit een bestaande afbeelding ( van een dier) een nieuw beeld te maken. De losse onderdelen van de bestaande afbeelding, moesten samen een nieuwe compositie vormen. Dus veel puzzelen en schuiven, kwam er een nieuw beeld tevoorschijn. Een voorwaarde was, dat het nieuwe beeld gemaakt moest worden met een lino druk.
 












woensdag 14 november 2012

Protestlogo (klas 2)

 
De leerlingen kregen de opdracht om een protestlogo voor een (bekend) merk te ontwerpen. Dat mocht op de computer of met de hand ontworpen worden.